Velkommen til Foreningen for Muskelsyke   Click to listen highlighted text! Velkommen til Foreningen for Muskelsyke
FFM har opprettet Facebook gruppe for brukermedvirkere

FFM har opprettet Facebook gruppe for brukermedvirkere

FFM har mange flinke brukermedvirkere som gjør en viktig jobb for foreningen. Det kan oppleves litt ensomt å sitte som brukerrepresentant i et fora med fagfolk og «forståsegpåere». Vi har derfor opprettet en gruppe på facebook for brukermedvirkere i FFM.

Her har vi muligheten til å diskutere ulike saker, få innspill og inspirasjon fra ande brukermedvirkere rundt omkring i landet. Målet er å lære av hverandre slik at vi kan gjøre en enda bedre jobb som representant for FFM (eller FFO).

 

Ønsker du å være med i gruppen? Ta kontakt med interessepolitisk talsperson, Laila Bakke på facebook eller på laila1bakke@gmail.com så legges du til gruppen.

Del
Click to listen highlighted text!