Velkommen til Foreningen for Muskelsyke   Click to listen highlighted text! Velkommen til Foreningen for Muskelsyke
Invitasjon til Aktiv uke for voksne sommeren 2014

Invitasjon til Aktiv uke for voksne sommeren 2014

FFM ønsker velkommen til Aktiv Uke for voksne, 14. – 19. august 2014. Dette vil foregå på Musholm Bugt Feriesenter, som ligger idyllisk og landlig til på øya Sjælland i Danmark. Stedet eies av Muskelsvindfonden, og er derfor godt tilrettelagt for muskelsyke. Det er blant annet elektriske senger, takløfter, tilrettelagte bad og mulighet for stellebenk i alle leilighetene. Påmeldingsfrist: 1.mai

Personlige hjelpemidler må medbringes av de enkelte deltagerne. For mer info om stedet, se www.musholm.dk.
Programmet vil bestå av både utflukter, foredrag, erfaringsutveksling og sosialt samvær.

Vi vil ha med fellesassistenter. Fellesassistentene er våre gode hjelpere, de er overalt for å gjøre uka til en god opplevelse for alle deltakerne. De som har behov for egen assistent vil få dekket reise og opphold for disse.

Bindende påmelding innen 1. mai 2014. Bruk følgende link: http://goo.gl/4Q5Kwt

Får du problemer med nettskjemaet så gi oss beskjed!

Egenandel er 2500 kroner per voksen.

Program for uken og mer info om reise/opphold sendes ut til deltakerne etter at påmeldingsfristen er gått ut.
Hvis du har spørsmål angående Aktiv Familieuke-14, send oss en e-post til: gskjetne@hotmail.com

For å holde budsjettet dekker vi billigste reisemåte. For de fleste av dere er dette kjøring via Sverige. Vi dekker da 2 kr pr km pr bil.
Deltakere som bor i Oslo-området og nærmere Musholm Bugt, får refundert kilometergodtgjørelse. Bor du lenger unna kan du få dekket båt Oslo/København. Er det særskilte hensyn som tilsier at det ikke går å kjøre bil selv om du bor under 7 timer kjøretid unna, ta kontakt med Familieukekomiteen.

Dere som skal ta båt til Danmark, vi dekker billigste billetter. Dvs HC-lugar for de som trenger det og standard økonomilugar for de som kan bo der. Ønsker dere oppgradering fra denne standarden må dere dekke dette selv. Det er allerede stor pågang på båtbilletter i sommerferien, så vi ønsker at billetter blir bestilt så raskt som mulig. Om dere har fått klarsignal til å kjøpe båtbilletter, men venter å kjøpe til i juni og det kun er dyrere lugarer igjen, så må dere betale dette mellomlegget selv.

Alle kostnader som skal dekkes av Foreningen for Muskelsyke, må ha en kvittering som følger med!

Faktura på egenandeler vil bli sendt per e-post. Vi minner om at alle, med unntak av assistenter, må være medlem i foreningen for å delta.

Egenandelen dekker de nevnte transportkostnadene til Musholm Bugt, samt losji under oppholdet. Kost og utgifter til eventuelle utflukter må dekkes av deltakerne selv.

Mer informasjon om Musholm bugt finner dere her: http://musholm.dk/EN/Pages/default.aspx

Vi i komiteen gleder oss til å møte alle deltakerne som skal være med oss denne uken!

 

Håper vi sees i Danmark til sommeren!
Hilsen Laila, Annie, Vibeke og Guro

 

Aktiv Ukefondet

Vi ønsker at så mange som mulig skal ha muligheten til å delta på Aktiv uke for voksne -14. Derfor har vi opprettet et fond der det går an å søke om å få dekket hele eller deler av egenandelen. Søknad sendes til aktivukefondet@ffm.no

Opplysningene som sendes er taushetsbelagte, og det er kun leder av FFM og leder av arrangementkomiteen som har tilgang til opplysningene. Opplysningene som mottas vil bli slettet med en gang søknadene er besvart. 

Last opp invitasjon

Del
Click to listen highlighted text!