Velkommen til Foreningen for Muskelsyke   Click to listen highlighted text! Velkommen til Foreningen for Muskelsyke
Invitiasjon til jobbverksted 20.-23. juni 2013

Invitiasjon til jobbverksted 20.-23. juni 2013

Etter to foregående suksesser, inviterer Norges Handikapforbund nok en gang til jobbverksted for bevegelseshemmede. Denne gangen er målgruppen særlig unge under 30 år.

Lurer du på om du kan begynne å jobbe igjen, hva slags jobb som passer for deg, hvordan livet etter studiene skal bli eller hva arbeidslivet kan tilby?

Jobbverkstedet er et godt tilbud til bevegelseshemmede som er i ferd med å fullføre utdanningen sin, eller som har vært ute av jobb en stund og vil tilbake.

Karriereveiledning og samtalegrupper

På jobbverkstedet får deltakerne blant annet karriereveiledning, kurs i cv-skriving og informasjon om hva NAV kan bistå med i en søknadsprosess. Deltakerne får også være med på et veiledningsopplegg i små samtalegrupper med NHFs jobbmentorer.

For både medlemmer og andre

Jobbverkstedet er åpent for både medlemmer i NHF og andre. NHF legger vekt på å sette sammen grupper som vil fungere godt for alle som er med. Alle som ønsker å delta vil derfor få tilbud om en samtale.

Jobbverkstedet arrangeres 20.-23. juni 2013, på Gardermoen.

Påmeldingsfrist: 20. mai

Har du spørsmål, eller vil du melde deg på? Kontakt Norges Handikapforbund, tlf: 24 10 24 00 eller send en e-post til jobbverksted@nhf.no.

Kilde: nhf.no

Les Informasjonsskriv om jobbverksted for unge

Flyer Jobbverksted (pdf)

Del
Click to listen highlighted text!