Velkommen til Foreningen for Muskelsyke   Click to listen highlighted text! Velkommen til Foreningen for Muskelsyke
Idrett for alle – Bergen 12.oktober

Idrett for alle – Bergen 12.oktober

11.-14. oktober arrangeres Studentlekene Bergen Challenge og «Idrett for alle», med flere idrettsarrangementer for funksjonshemmede.

Bergen Challenge ønsker å være Norges største og beste studentidrettsfestival og møteplass for idrettsengasjerte studenter fra hele landet. Og nytt for Bergen Challenge i år er konseptdagen «Idrett for alle» fredag 12. oktober.

Med "Idrett for alle" vil Studentlekene Bergen Challenge sette fokus på funksjonshemmedes muligheter på idrettsbanen. På sikt er ønsket å inkludere funksjonshemmede helt i Studentlekene, slik at det blir et idrettsarrangement der funksjonshemmede kan utfolde seg på lik linje med de andre utøverne. Konseptdagen 12. oktober vil forhåpentligvis bli et skritt i riktig retning.

I invitasjonen NHF har fått tilsendt, står det blant annet:

««Idrett for alle» vil være en dag fylt med mye moro og et enormt idrettsengasjement. Det vil bli holdt inspirerende foredrag, og på stand finner du klubber og idrettslag som forteller om sine tilbud. Vi jobber også med å legge til rette slik at det vil være mulig å prøve ut ulike idretter denne fredags ettermiddagen. «Idrett for alle» er gratis og åpent for alle.

Vi vil også få celebert besøk av Mariann Vestbøstad Marthinsen (28), som nylig tok 4. plass i Paralympics i London med distansen 100 meter rygg. Hun har amputert bort nesten hele det høyre beinet, men er likevel i verdenstoppen i svømming og langrenn.. Tidligere har hun tatt 30 NM-gull, ett VM-gull og bronse i Paralympics i Beijing. I tillegg kommer Christian Jensen, styreleder i Norges Blindeforbund i Bergen for å si noen ord.»

Et spennende program som kan være verdt å få med seg, med andre ord! Vil du være med, kan du sende en e-post til: idrettforalle@bc2012.no eller sjekke ut nettsiden: www.bc2012.no.

Kilde: Norges Handikapforbund

Del
Click to listen highlighted text!