Velkommen til Foreningen for Muskelsyke   Click to listen highlighted text! Velkommen til Foreningen for Muskelsyke
Hva skjer med jobbstrategien?

Hva skjer med jobbstrategien?

Stortingsrepresentant Tove Linnea Brandvik fra Arbeiderpartiet deltok på FFOs seminar. I sitt innlegg reflekterte hun over hvorfor en jobbstrategi er nødvendig for å få flere funksjonshemmede i arbeid.

For fire år siden lanserte FFO ideen om en jobbstrategi, og høsten 2012 ble en slik strategi lansert av arbeidsministeren i forbindelse med statsbudsjettet. På seminaret i FFO  fikk deltakerne høre om hvordan NAV, som har fått et viktig ansvar i oppfølgingen av strategien, konkret jobber for å få flere funksjonshemmede i jobb.

Les mer om seminaret og last ned innleggene: www.ffo.no

Del
Click to listen highlighted text!