Velkommen til Foreningen for Muskelsyke   Click to listen highlighted text! Velkommen til Foreningen for Muskelsyke
Rapport fra kurs om Friedreichs ataksi

Rapport fra kurs om Friedreichs ataksi

Frambu arrangerte nylig for første gang eget kurs for personer med Friedreichs ataksi (FRDA). Det var i alt 12 familier til stede på kurset som satte stor pris på å få møte hverandre og dele erfaringer.

Brukerstemme
Kurset startet opp med at en ung mann og hans mor fortalte om hvordan det er å leve med den sjeldne diagnosen Friedreichs ataksi. De fortalte om store utfordringer i hverdagen, men snakket også om mange ting som fungerer bra. De fremhevet at det å bruke humor og tenke positivt er helt avgjørende i hverdagen!

Medisinsk informasjon
Stipendiat og lege Iselin Marie Wedding ga sammen med overlege Chantal Tallaksen Oslo Universitetssykehus medisinsk informasjon om diagnosen.

Les hele artikkelen på www.frambu.no

Del
Click to listen highlighted text!