Velkommen til Foreningen for Muskelsyke   Click to listen highlighted text! Velkommen til Foreningen for Muskelsyke
Evalueringen av bilstønadsordningen har startet

Evalueringen av bilstønadsordningen har startet

For første gang siden ny ordning ble innført i 2003 skal bilstønaden evalueres. Dette var tema i et møte FFO deltok på i Arbeidsdepartementet denne uken (17.02.12).

– Det er på høy tid at en evaluering gjennomføres. Det er mange sider ved dagens bilformidling som bekymrer oss. Vi er blant annet opptatt av å få forklaringer på hvorfor det er innvilget langt færre biler i gruppe 2 de siste årene, sier Cato Lie, rådgiver i FFO på ffo.no.
Gråsoner
FFO mener også at gråsoner ved valg av gruppe 1 eller gruppe 2 bil som løsning av den enkelte brukeres transportbehov bør inkluderes i evalueringen. Det samme gjelder evaluering av de negative konsekvensene som kan oppstå etter 11 års bilhold.

Les hele artikkelen på www.ffo.no 

Del
Click to listen highlighted text!