Velkommen til Foreningen for Muskelsyke   Click to listen highlighted text! Velkommen til Foreningen for Muskelsyke
Sommerjobb for alle

Sommerjobb for alle

Unge funksjonshemmede har startet et sommerjobb-prosjekt for å bidra til at unge med funksjonsnedsettelser og kroniske sykdommer kan skaffe seg arbeidserfaring.

Unge med funksjonshemninger og kroniske sykdommer møter mange utfordringer knyttet til det å komme i jobb. En hovedutfordring for mange som sliter med å etablere seg i arbeidslivet er at de har lite arbeidserfaring fra tidligere. – Dette ønsker Unge funksjonshemmede å gjøre noe med!

 

Sommerjobbprosjektet

Unge funksjonshemmede vil sommeren 2011 starte et sommerjobbprosjekt, der hensikten er å gi unge med funksjonsnedsettelser og kroniske sykdommer arbeidserfaring. Prosjektet er ment å vare i tre år, og formålet er å gi grunnleggende arbeidserfaring, og referanser å vise til når senere skal søke jobb. Prosjektet er enda i oppstartfasen, men vi har fått positiv respons fra mange arbeidsgivere. Nå trenger vi flere arbeidstakere.

les mer

Del
Click to listen highlighted text!