Velkommen til Foreningen for Muskelsyke   Click to listen highlighted text! Velkommen til Foreningen for Muskelsyke
Leverte nesten 5000 underskrifter med krav om BPA

Leverte nesten 5000 underskrifter med krav om BPA

Fredag 18.mars leverte NHF, NFU og ULOBA sitt BPA-krav til Helse- og omsorgsministeren. Nærmere 5000 signerte oppropet og 20 000 har blitt tilhengere av facebook-siden Mitt Liv for å vise sin støtte.

Mitt Liv alliansens (NHF, NFU og ULOBA) felles krav om en individuell rettighetsfesting av BPA er i en avgjørende fase i og med at endelig forslag til ny kommunal helse- og omsorgslov snart skal sendes Stortinget for behandling.

– Personer som trenger assistanse skal selv få bestemme hva slags hjelp som trengs, hvem som skal hjelpe og når hjelpen skal gis. Vi har ventet lenge på en slik rettighet og utålmodigheten er stor, sier forbundsleder Arne Lein i Handikapforbundet i forbindelse med denne markeringen.

Del
Click to listen highlighted text!